Kedler

Hauge Installation

Kedler

Hauge Installation har et bredt udvalg af kedler inden for produktion og opbevaring af varmt og hedt vand, samt damp. Vi kan sammensætte forskellige komponenter til kedlerne således de opfylder evt. ønsker og behov der måtte være den pågældende klient. Hos Hauge Installation garanterer vi kvalitetssikret arbejde, hvad end det gælder dampkedler, tanke, varmefordeler eller røggasvekslerer.

Dampkedler
Hauge Installation tilbyder kedler af forskellige fabrikater til produktion af varmt vand, hedt vand og damp. Vi sammensætter komponenterne alt efter individuelle behov og kan også levere specialkedler evt. kombineret med vandrørssektioner.

Vi tilbyder varmtvands- & dampkedler fra

Fødevandsvarmefordeler og røggasvekslere
Hauge Installation tilbyder røggasvekslere, som optager varme fra røgen, der opstår ved anlæggets produktion. Det er en energibesparende foranstaltning, som i sidste ende kan ses på bundlinjen. Vi tilbyder røggasvekslere af forskellige fabrikater, alt efter jeres individuelle behov.

Vi tilbyder ligeledes fødevandsforvarmer til opvarmning af fødevand til dampkedler, der er med til at forbedre kedlens virkningsgrad og mindske den indfyrede gasmængde.
Fødevandsforvarmeren borttager dampen fra turbinen og formindsker derfor den indfyrede gasmængde. Da brændselsmængden, der skal anvendes i kedlen samtidig formindskes når fødevandet er forvarmet, forbedres dampkraftværkets virkningsgrad.

Vi tilbyder røggasvekslere fra

TOP