EL & BYGGESTRØM

Hauge Installation

EL

Med vores mange veluddannede og erfarne medarbejdere og fuldt udstyrede servicevogne, står vi altid klar til at udføre alle former for elinstallationer til både private og erhverv. Vi har blandt andet stor erfaring med installationsarbejde for offentlige- og private virksomheder - herunder kommuner samt industrivirksomheder. Se referencer for tidligere installationsarbejde.

Hvad enten det omhandler belysning, sikring, bygningsinstallationer, byggestrøm, data-teleinstallationer eller noget helt andet, så udfører vi al vores el-arbejde i overensstemmelse med de højeste danske og internationale standarder - og du modtager ikke blot el-arbejde af høj kvalitet, men også relevant rådgivning, information og dokumentation i forbindelse med dette.

BYGGESTRØM

Vi tilbyder udlejning af materialer til byggestrøm, primært til større byggepladser. Vi tager hånd om opgaven fra din første forespørgsel og indtil der er fuld spænding på hele pladsen.

Vi kan desuden bistå med udlejning af ekstra tavler, kabler, belysning, varmeblæsere, affugtere, tyverialarm og overvågning. Når byggeriet er nået i mål er vi klar til demontering og på vej til den næste spændende opgave sammen med dig som kunde.

TOP