Energi

Hauge Installation

Energi

Hauge Installation udfører store såvel som små energibaserede opgaver til både private og erhverv.

Foruden at kunne tilbyde dig arbejde udført af autoristerede VPO-installatører, som er din garanti for et driftsikkert anlæg med minimalt energiforbrug, kan vi også tilbyde dig et bredt sortiment af alt lige fra solfangere og varmepumper til kedler, tanke, reguleringsudstyr og rensemaskiner til alle typer energianlæg.

En kombination mellem solfangere og et kondenserende naturgasfyr kan føre til en besparelse på varmeenergi til varmt vand på helt op til 60 procent og på hele 30 procent på generel varme på årsbasis - og vi står selvfølgelig klar til både at levere og installere det for dig.

Med varmepumper kan du benytte miljøet som energikilde til brugsvands - og centralvarmeopvarmning. Vi sørger for, at du får den jordvarmeløsning og varmepumpe, der passer til dine behov for opvarmning og som sikrer dig et minimalt energiforbrug.

Vores store erfaring og brede indsigt i tilslutning af komplekse løsninger inden for fjernvarme og distributionssystemer medfører, at vi kan tilbyde totalløsninger af fjernvarmeinstallationer.

Vi tilbyder et bredt udvalg af kedler inden for produktion af varmt vand, hedt vand og damp. Vi sammensætter komponenterne, så de matcher dine ønsker og behov. Ved interesse kan vi også levere specialkedler, som eksempelvis er en kedel kombineret med vandrørssektioner.

Vi udbyder et bredt sortiment af tanke til både overjordisk installation og nedgravning. Herunder plasttanke, olietanke, udblæsningstanke og kondenstanke

Vi tilbyder fødevandsforvarmere og røggasvekslere til henholdsvis opvarmning af fødevand til dampkedler og optag af varme fra røg, som både mindsker den indfyrede gasmængde og sparer på energien.

En transportabel varmecentral er særdeles nyttig ved blandt andet akut nedbrud af en varmecentral, kedeludskiftning, nybyggeri og renovering, hvor den sørger for, at energiforbrugeren ikke opdager forandringer i varmeforsyningen. Vi tilbyder flere forskellige typer af transportable varmecentraler, som lynhurtigt og enkelt kan tilsluttes den eksisterende varmekilde.

Vi tilbyder reguleringsudstyr og rensemaskiner til alle typer energianlæg og komponenter. Vi anbefaler, at I tester jeres reguleringsudstyr minimum én gang årligt i samarbejde med en certificeret montør.

TOP