Ledige stillinger

Hauge Gruppen

Vi har følgende ledige stillinger lige nu, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning

Hauge Installation søger tilbudsberegner til el-entrepriseprojekter

HAUGE INSTALLATION er en del af HAUGE GRUPPEN 

Hauge Gruppen er en veletableret organisation med kernekompetencer indenfor Installation, stål og overfladebehandling. Hauge Installation leverer på ydelser indenfor El, VVS & Blik, energi og ventilation.Hauge Gruppens succes bygger på at være en seriøs samarbejdspartner, der leverer kvalitet i både løsninger og udførelse. Synergi mellem organisationens kernekompetencer øger attraktiviteten i markedet og bidrager til den konstante organiske vækst.

Stål-konstruktør med sort bælte i Autodesk Inventor

HAUGE INSTALLATION er en del af HAUGE GRUPPEN 

Er du skarp inden for stålkonstruktion, og vil være en vigtig brik i sikring af projektløsnings optimering og bygbarhed?

Hauge Stål søger snarest muligt en erfaren Maskintekniker/teknisk designer, der kan indgå i det øvrige dygtige team på tegnestuen, med reference til tegnestuelederen.

Dine opgaver vil komme til at spænde lige fra store erhvervsbyggerier, offentligt byggerier og til forskellige type privatboliger. Vi fremstiller alle former for stålkonstruktioner, heriblandt trapper, gelænder, altaner, stålspær og meget mere.

VVS-montør til Storkøbenhavn

HAUGE INSTALLATION er en del af HAUGE GRUPPEN 

Hauge Installation leverer på ydelser indenfor El, VVS & Blik, energi og ventilation.
Hauge Gruppens succes bygger på at være en seriøs samarbejdspartner, der leverer kvalitet i
både løsninger og udførelse
Vi søger VVS-montører til nybyggeri og renovering på akkordarbejdspladser i
Københavnsområdet.

Hauge Stål søger projektleder

HAUGE Stål er en del af HAUGE GRUPPEN 

Grundet stor ordretilgang søger vi en engageret entrepriseleder med stort kendskab til entreprisestyring indenfor byggebranchen. Hauge Stål udfører alle former for stålkonstruktioner, altaner, trapper osv. Vores nye entrepriseleder får med reference til projektchefen i vores stålafdeling ansvaret for projekter rundt omkring i Danmark af varierende størrelser. 

TOP