Luft til vand varmepumpe

Hauge Installation

Luft til vand varmepumpe

Leder du efter en sparsommelig, energi- og miljøvenlig varmekilde? Så er svaret muligvis en luft til vand varmepumpe . Denne type varmepumpe fungerer gennem et udendørs modul, som man typisk placerer tæt ved boligen.

Modulet er lydsvagt, diskret og sikrer dig en god konstant miljøvenlig varme. Luften udefra trækkes gennem varmeenheden der opvarmer vandet som cirkulerer igennem den.

Få varme i boligen samme dag

Vi kan, i mange tilfælde, afslutte montage på én og samme dag og sikre dig, at du inden aften har varme i boligen igen. Således de daglige rutiner kan genoptage nemt og hurtigt efter installationen. Levetiden på denne løsning er lang, ofte op til 20 år. Med en luft til vand varmepumpe er du garanteret en billig og energivenlig opvarmning af din bolig.

Se brochurer herunder

F2040 - Luft/vand-varmepumpe

Luft til vand varmepumpe. Dette er modellen F2040, der udnytter udeluftens varmeenergi.

F2040 udnytter udeluftens varmeenergi, så der behøves ingen nedgravning af jordslanger. Vølunds sortiment af F2040, består af F2040 (1,5-6 kW), F2040 (3-8 kW), F2040 (3-12 kW) samt F2040 (3-16 kW). Alle modeller er frekvensregulerede og dækker et ca. varmebehov i boligen fra 3-16 kW.

F2040 er udviklet specielt med henblik på at gøre installationen så enkel som muligt.

For eksempel inkluderer vi altid flexslanger med udedelen. Der er også mulighed for sammenkobling med ekstern varmekilde. Der findes et bredt tilbehørssortiment.

Indedel vvm 310 eller 320

F2120 - Luft/vand-varmepumpe

Luft til vand varmepumpe. Denne model, F2120 er toppen af poppen inden for luft til jord varmepumper. Høj fremløbstemperatur, selv ved lave temperaturer.

Måske endnu vigtigere - er den i en klasse for sig med et arbejdsområde op  til 65°C fremløbstemperatur og sensationelle 63°C ved lave udetemperaturer som -25°C. Kombineret med et meget lavt lydniveau, er det, hvad vi kalder et virkeligt gennembrud i housewarming.

Vores nye F2120-serie luft/vand varmepumpe udgør et reelt gennembrud i housewarming med en SCOP-værdi højere end 5,0.

Eller på almindelig dansk: Varmepumpen giver fem gange så meget varme på årsbasis som du betaler for - ved hjælp af den samme mængde energi.

Indedel vvm 310 eller 320

NIBE Split - Luft/vand-varmepumpe

Nibe luft til vand varmepumpe kan sammensættes efter din boligs behov.

Faktorer, såsom husets størrelse, hvor du bor og dit behov for varmt brugsvand bestemmer, hvilken pakke der er den bedst egnede for dig.

Ud over indedelene er der to forskellige størrelser udedele til rådighed. Hver kombinationspakke, der omfatter en fast indedel og en udedel, er udviklet nøje for at opnå den optimale ydeevne (COP) til opvarmning og varmtvandsproduktion.

Udviklingen er baseret på vores mange års erfaring med varmepumper og vandbåret boligopvarmning i det krævende skandinaviske klima.

NIBE Split luft/vand-varmepumpe indedel ACVM 270 og udedel AMS 10-8.

NIBE Split luft/vand-varmepumpe indedel ACVM 270 og udedel AMS 10-12.

Bosch luft til vand varmepumpe

Luft/vand varmepumpe, Compress 3000 AWS

  • Velkendt Bosch kvalitet og garanti til en god pris
  • Prisstærk varmepumpepakke
  • Nem og hurtig installation
  • Kort tilbagebetalingstid
  • Bredt produktudvalg

Op til kr. 31.000 i energitilskud

Ved helårsbeboelse over 300 m2. Læs mere om tilskudsstørrelser og krav på www.sparenergi.dk/tilskud

Tilbudspriser fra kr. 80.000 inkl. moms

TOP