Service & Vedligeholdelse

Hauge Gruppen

Service & Vedligeholdelse

Ingen har lyst til at stå alene, hvis afløbet stopper, fyret giver op eller vandrøret springer. Med en serviceaftale hos Hauge Gruppen er du garanteret service, vedligeholdelse og akut hjælp hver dag, alle dage. 

 

Service hver dag, hele året rundt

I Hauge Gruppen sætter vi en dyd i at stå til rådighed alle tidspunkter på døgnet - hele året rundt. Det betyder, at du, omend du er privat - eller erhvervsperson, til enhver tid kan kontakte os, hvis uheldet rammer, og du står i en situation med akut behov for hjælp.

 

Vores over 100 erfarne medarbejdere er konstant opdateret med den nyeste viden inden for fejlfinding og indregulering. Derfor er vi altid klar til at yde service og hjælpe dig med alt fra råd og vejledning til fuldstændige og komplette løsninger.

 

Kontakt os direkte på: 66 18 96 00

Serviceaftaler

Vi ser vores serviceaftaler som en forsikring, hvor du er garanteret hjælp, hvis et behov for dette opstår. Vores serviceaftaler inkluderer periodiske eftersyn, som både skåner miljøet og din pengepung. Vi tilbyder følgende serviceaftaler:

 

  • Abonnement med hovedeftersyn hvert år - inklusiv vagt i vinterhalvåret (01/10-30/04) fra 08.00-21.00
  • Abonnement med hovedeftersyn hvert andet år - inklusiv vagt i vinterhalvåret (01/10-30/04) fra 08.00-21.00

Hvad kan du selv gøre?

Vedligeholdelse er en altafgørende faktor i forbindelse med vores udførte arbejde, og der er en lang række ting, som du selv kan gøre uden den helt store viden eller erfaring inden for faget. Se de vedhæftede pdf’er nedenfor.

Malet stål

Rustfri stål

Lamineret glas

Varmezinket stål

TOP