Varmepumpe
– Kampagne tilbud

Hauge Installation

Varmepumpe - Spar energien og skån miljøet

Skift til varmepumpe!

Reducer varmeudgifter og skån miljøet

Der er mange gode grunde til at vælge en varmepumpe som din nye varmeløsning. Først og fremmest vil dine varmeudgifter ofte reduceres til det halve med en varmepumpe, fordi varmepumpen omdanner energien i luften eller jorden til varme i dine radiatorer. Og det er billigere i drift sammenlignet med fx gas og olie. Dermed falder boligens energiforbrug drastisk, da denne grønne energi fra naturen er uden omkostninger. Det eneste, du betaler for i drift, er den elektricitet, som varmepumpen skal bruge for at omdanne den grønne energi til varme i dit hjem.

Derudover hopper din boligs energimærke typisk et til to trin op, når du installerer en varmepumpe. Og det er afgørende, hvis du en dag skal sælge dit hus.

Se tilbud på en varmepumpe fra Bosch og Baxi til højre. Vi føre også andre mærker.

Hvordan foregår det?

 • Du henvender dig til Hauge Installation vedr. gas/varmepumpe via en formular som du udfylder eller du kan ringe
 • Vi aftaler et møde hjemme ved dig hvor vi efterfølgende udarbejder et uforpligtende personligt fast tilbud, samt et tilbud på service efterfølgende.
 • Ved accept af tilbuddet, bliver du kontaktet hvor vi sammen finder en dato hvor det passer vi kommer og laver din nye varmepumpe
 • Når vi er færdige sender vi faktura med aftalt pris

Vi ved at det kan være uoverskueligt og tidskrævende at holde styr på flere faggrupper og koordinere dem, Derfor tilbyder vi altid vores kunder at vi kan stå for både vvs-køl og el arbejdet. Det kalder vi færdig arbejde.

Hvorfor service?

Det er lovpligtigt at få serviceret sin varmepumpe hvis der er over 1 kg, kølemiddel på anlægget. Typisk på små anlæg er der ikke mere end 1 kg kølemiddel på, og det er derfor ikke lovpligtigt at få lavet service, men det er stadigvæk en god ide.
Vi har med hjertet i dit hus at gøre, og derfor er det vigtigt at jeres varmekilde altid er i fin form, derfor vil det altid være godt givet ud med et service hvert år på en varmepumpe, så er i sikre på at det kan levere den ønskede varme og varmt vand igennem hele sin levetid.

Om Hauge Installation.

Vi hos Hauge Installation har igennem flere generationer haft den grønne omstilling helt ind under huden, vi ved derfor hvor vigtigt det er at en ny varmepumpe er skræddersyet til lige netop din bolig og ikke naboens! Derfor kommer vi altid ud og besigtiger opgaven sammen med dig, så vi er sikker på at alt er med og taget højde for.
Rådgivning er en vigtig del af vores arbejde, Rådgivning hænger ikke altid på træerne men hos os er vi altid klar med et godt råd eller en snak om jeres projekt.
Vi lever af glade og tilfredse kunder, og derfor er det vigtigt for os at vi er i dialog igennem hele processen fra start til slut.
Det er ikke vores mission at være den billigste på markedet, men derimod den mest seriøse, hvor rådgivning og god service går hånd i hånd.
Vi glæder os til at høre fra jer.

Med en Bosch Compress 3000 - 8 kw. får du:

 • Hurtig og nem installation.
 • Lav DB
 • Eksklusivt design
 • Høj Virkningsgrad
 • Ratet højt på energistyrelsens varmepumpeliste

Kampagnepris fra 98.000 kr. inkl. moms

inkl. elarbejde og VVS

Varmepumpe - Spar energien og skån miljøet

Med en Baxi Alezio-4 SE – 8 kw. med 100 liters bufferbeholder får du:

 • SCOP værdi på op til 4,7
 • Markeds måske bedste pris på en kvalitets varmepumpe
 • Høj ydelse
 • Hurtig og nem installation

Kampagnepris fra 89.000 kr. inkl. moms

inkl. elarbejde og VVS

Varmepumpe - Spar energien og skån miljøet

Lad os kontakte dig og få professionel rådgivning

Ønsker du at få mere at vide om varmepumper? eller har du spørgsmål om processen?

Kontakt os via mail, telefon eller ved at udfylde kontaktformularen. Så ringer vi dig op med lige den information du søger.

Telefon: 63 18 93 01
Mail: ole@haugegruppen.dk

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld oplysningerne i formularen herunder og vi vender tilbage til dig med et tilbud

TOP