Bæredygtigt varmt vand

Hauge Installation

Ønsker du en varmeløsning til dit hjem, der både er top-økonomisk og miljøvenlig? Så er varmepumper fra METRO THERM den optimale løsning.

Varmepumper er en del af fremtidens måde at producere varme på, da de udnytter varmen fra luften og jorden - ressourcer, som aldrig slipper op - og ikke belaster miljøet.

Mange varmepumper er i stand til at varme din bolig op, selvom temperaturen kommer under frysepunktet. Så ønsker du et bæredygtigt produkt, der oftest tjener sig hjem på under ti år? Så kunne en varmepumpe ret sikkert være den rigtige løsning for dig.

METRO THERM har mere end 30 års erfaring i produktion af kvalitetsvarmepumper tilpasset de særlige krav, vores nordiske klima stiller. Alle varmepumperne ligger i energiklasse A til A+++, hvilket er din garanti for en energivenlig og økonomisk varmepumpe.

Kontakt os for mere info om varmepumper, priser, konkrete løsninger osv. Vi ser frem til at høre fra dig!

 

 

Ole Kielsgaard
Afdelingsleder, vvs og service

Tlf. 66 18 96 00
ole@haugegruppen.dk

Luft-vand varmepumper

En luft-til-vand varmepumpe er udviklet og fremstillet til at fungere i det hårde nordiske klima. Varmepumpen kan producere varme, selvom vejret udenfor dykker til en temperatur på -24 °C. Desuden er den designet til at kunne starte og stoppe tusindvis af gange om året - i alt slags vejr.

Jordvarmepumper

Jordvarme er miljøvenlig energi direkte fra naturen. Med en jordvarmepumpe udnytter du den robuste varme, som er oplagret i det øverste lag af jorden - til at opvarme dit hjem. Som sol- og vindenergi slipper energien fra jorden aldrig op. Du kan derfor bruge af den, som du vil - uden dårlig samvittighed. Jordvarme er en af de mest effektive og bæredygtige energiformer, der findes.

TOP