VVS & Blik

Hauge Installation

VVS & Blik

Hos Hauge Installation tilbyder vi alt inden for VVS- og blikarbejde til både private og erhverv i højeste kvalitet, og vores store erfaring gør os stærkt rustet til at udføre alle typer af VVS- og blikarbejde.

Foruden at udføre simple VVS - og blikopgaver, er vi også stærkt rustet til at udføre større opgaver inden for eksempelvis nybyggeri og renovering. Derudover påtager vi os også gerne opgaver i forbindelse med Facility Management til eksempelvis boligforeninger eller andre private og offentlige virksomheder.

Vi står klar til at udføre opgaver både i fagentreprise, hovedentreprise, totalentreprise eller blot som sparringspartner.

VVS

Hos Hauge Installation sætter vi god kundekontakt i højsædet, og derfor bliver alle opgaver altid udført i tæt samråd med kunden.

Vores professionelle team af kompetente og dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe og vejlede dig – ikke blot med selve udførelsen af dit projekt, men også i forbindelse med at få funktionalitet, design og økonomi til at gå op i en højere enhed, så du i sidste ende står tilbage med et resultat, der passer dine ønsker og behov.

Blik

Vi udfører alle former for blik- og skiferarbejde, hvoraf typiske opgaver kan være tagrender, nedløb og inddækninger.

Vores moderne blikværksted er udstyret med de nyeste maskiner, som garanterer præcis forarbejdning af materialerne, hvilket ikke blot betyder et resultat i høj kvalitet, men også et resultat med særdeles lang levetid.

Vi tilbyder desuden naturskiferdækning og eternitdækning af tage og kviste ved interesse.

TOP